Over Cora

CBMijn naam is Cora Benschop,

Als kind verbaasde ik me over het gedrag van volwassenen en wat ik voelde bij volwassenen. Ik vond dit erg verwarrend. Op latere leeftijd besloot ik uit te vinden wat er achter het gedrag van mezelf en anderen zit. Ook vertelden mensen graag hun verhaal aan mij. Door het volgen van een Psycho Sociale Opleiding kreeg ik meer inzichten en gesprekstechnieken. Door mezelf te blijven ontwikkelen via Intuïtieve ontwikkeling en Reiki kwam ik steeds dichter bij mezelf.

Toch vond ik dat ik er nog niet klaar voor was om een praktijk te beginnen. Bij het volgen van de opleiding Auratouch voelde ik me als een vis in het water, alles viel op z’n plek. Het werken met aura’s, chakra’s en sjamanistische technieken hoort echt bij me. Ook de combinatie van Reiki met sjamanisme geeft een mooie behandeling op afstand. Om te voldoen aan de maatschappelijke norm heb ik onlangs de opleiding Medische Basiskennis met goed resultaat afgerond.

Wat mij als persoon typeert is dat ik een duidelijk beeld van je huidige situatie geef en naar aanleiding daarvan op een positieve manier mee kijk hoe je daar mee om kunt gaan.

Bijvoorbeeld:
– Burn-out
– rouwverwerking
– Bewustwording van grenzen

Eventueel kan ik ook op afstand een healing geven.

opleiding en cursussen

Psycho Sociale Opleiding
Reikimaster
Opleiding intuïtieve ontwikkeling
Auratouch, Sjamanistische technieken
Medische Basiskennis